Ціну уточнюйте
Є в наявності
Доступні ціни

Знижки постійним клієнтам

Швидка доставка

Склади по всій Україні

100% гарантія

Всі наші товари сертифіковані

Мобільний модуль для дизельного палива 5 000, 10000 літрів

Достатньо зручне рішення для забезпечення паливом пересувної техніки на об'єкті, наприклад, при дорожньо-будівельних, кар'єрних роботах, при демонтажі будівель, польових роботах, вирівнюванні або бурінні ґрунту фактично скрізь, де є потреба зручно і швидко заправити дизельним паливом, бензином спецтехніку: бульдозери , екскаватори, трактори, навантажувачі та будь-яку другу техніку, яка потребує частої заправки паливом.

Економія часу та коштів основна причина придбати цю мобільну АЗС.

Резервуар виготовлений із листової сталі, всі необхідні сертифікати про її сумісність із дизельним допливом поставляються в комплекті. Мобільна АЗС не піддається корозії, морозостійка, більш зносостійка в порівнянні з аналогічними металевими резервуарами, не змінює фізичних і хімічних властивостей при температурному режимі від -40 до +60 °C. Допустиме транспортування.

На дану ємність можна встановити велику кількість паливозаправних колонок пропонованих з нашого асортименту: Wallstation (12/24В 40 л/хв) або паливний модуль Hi-Tech 60 (60 л/хв) італійської компанії Adam Pumps. Дані колонки мають металеву станину за рахунок якої дуже легко можна прикріпити її до резервуара. Обладнаний ручним роздавальним пістолетом, механічним лічильником обліку контролю палива ,  утримувачем для пістолета, сполучною муфтою, паливним чотириметровим рукавом, та обвідним клапаном.

На зручність, надійність, довговічність насос перевірений нами та нашими клієнтами.